Tapas-menu: Traditionelle danske retter
Gode gamle danske retter ... med et tvistHvordan vil du have din tapas *
Farfars Favoritter
Hvem elsker ikke Pariserbøf, en god kartoffelmad og rejer med æg … ?!
Farfars Favoritter er en tapas-menu med vores alle sammens traditionelle favoritretter.
FANDANKOs dygtige kokke har kreeret menuen af gamle traditionelle retter og brugt fantasien til at modernisere de skønne retter i bedste FANDANKO-stil.
Du får 8 skønne fortolkninger af klassiske danske retter og selvfølgelig et dejligt nybagt brød til.
Hvis du vil have lidt flere skønne klassikere, kan du vælge at tilkøbe hjemmelavede favorit-klassikere, inden du går til kassen.
Farfar vil elske denne menu … og det vil du sikkert også.
Tapas-menu: Klassiske danske retter med et tvist
FANDANKOs Pariserbøf
Smørristet toast med rosa-stegt bøf, ”russisk salat” peberrod, æggeblommecreme, kapers og syltede rødløg.
Store håndpillede rejer
med aioli, smilende æg og tomatstøv.
Røget laks
med forårsløg, cremet fennikel-salat og friske krydderurter.
”Stegt flæsk” med ”persillesauce” og syltet rødbede
FANDANKOs twist på den klassiske danske ret som alle elsker.
”Tartelet” med høns i asparges
Lækker vol au vent med hjemmerørt hønsesalat og ærteskud.
Sprængt kalvespidsbryst
med peberrods-”sauce”, peberdråber og søde glaserede perleløg.
Rosa-stegt roastbeef
med bearnaisecreme, syltede svampe og sprøde ”fritter”.
En nyfortolket kartoffelmad
Rugbrød med kartoffel, løvstikkecreme, friteret løg og modnet ost.
Lækkert nybagt brød
Vælg selv i butikken.