Tapas-menu: Traditionelle danske retter
Gode gamle danske retter ... med et tvistHvordan vil du have din tapas *
Farfars Favoritter
Farfar holder pause, mens vi køre julemenuer.
Vi lukker salget af Farfars Favoritter mellem d. 2. november og januar 2025.
Hvem elsker ikke Pariserbøf, en god kartoffelmad og rejer med æg … ?!
Farfars Favoritter er en tapas-menu med vores alle sammens traditionelle favoritretter.
FANDANKOs dygtige kokke har kreeret menuen af gamle traditionelle retter og brugt fantasien til at modernisere de skønne retter i bedste FANDANKO-stil.
Du får 8 skønne fortolkninger af klassiske danske retter og selvfølgelig et dejligt nybagt brød til.
Hvis du vil have lidt flere skønne klassikere, kan du vælge at tilkøbe hjemmelavede favorit-klassikere, inden du går til kassen.
Farfar vil elske denne menu … og det vil du sikkert også.
Tapas-menu: Klassiske danske retter med et tvist
FANDANKOs Pariserbøf
Smørristet toast med rosa-stegt bøf, ”russisk salat” peberrod, æggeblommecreme, kapers og syltede rødløg.
Store håndpillede rejer
med aioli, smilende æg og tomatstøv.
Røget laks
med forårsløg, cremet fennikel-salat og friske krydderurter.
”Stegt flæsk” med ”persillesauce” og syltet rødbede
FANDANKOs twist på den klassiske danske ret som alle elsker.
”Tartelet” med høns i asparges
Lækker vol au vent med hjemmerørt hønsesalat og ærteskud.
Sprængt kalvespidsbryst
med peberrods-”sauce”, peberdråber og søde glaserede perleløg.
Rosa-stegt roastbeef
med bearnaisecreme, syltede svampe og sprøde ”fritter”.
En nyfortolket kartoffelmad
Rugbrød med kartoffel, løvstikkecreme, friteret løg og modnet ost.
Lækkert nybagt brød
Vælg selv i butikken.