FANDANKO | Takeaway
0,00 DKK
Luksus Tapas med varm-selv ret og gourmetkage
Luksus Tapas med varm-selv ret og gourmetkageLuksus Tapas med varm-selv ret og gourmetkage

Tapas: FANDANKOs luksus med varm ret og kage

10 tapas-retter | Lad os kræse lidt ekstra for din tapas. 26000
Ønsker/ændringer vælges senest kl. 13.00 på leveringsdagen

Ønsker/ændringer til din tapas

Hvordan vil du have din luksus-tapas *

Luksus Tapas med varm-selv ret og gourmetkage

Tapas i luksusudgaven. Vi skifter vores tapas-menu cirka engang om måneden.

Med FANDANKOs Luksus Tapas, får du 8 skønne smagsoplevelser, en lækker varm-selv ret, fransk gourmetkage og selvfølgelig vores dejlige nybagte brød.

8 skønne tapas-retter, en varm-selv ret, fransk gourmetkage og dejligt nybagt brød


Luksus-tapas menu |
 29. september – 2. november 2025

 

’’Drunken Chicken’’ (Kylling i vin) 
med edamamebønner og krydret aioli.
 
Bøgerøget okse fra Rævhede naturprodukter 
med parmesan-aioli og semitørrede tomater. 

Dampet Lyssej  
med langtidstilberedt porre og Blanquette creme. 

Shakshuka – Nordafrikanske æg 
Toppet med mild ostecreme og forårsløg. 

Medaljon af gris 
med puré af søde kartofler og saltede mandler. 

Stegte Tigerrejer 
med hvidkål marineret med asiatisk marinade og purløgs aioli. 

Rosastegt kalv 
med stegte majs og estragon aioli. 

Brie de Meaux – Verdens ”måske” bedste brie
med rå-marinerede tyttebær. 

Fransk Gourmetkage
Vælg mellem flere varianter.

Dejligt nybagt brød
Vælg mellem vores skønne forskellige nybagte brød i butikken. 

Varm ret:  
Southern Fried chicken. 
med Teriyaki-glace, soja-sesamdressing og ristet sesam. 
Klar til opvarmning i egen ovn. 

 

Luksus tapas menu

3. november – 29. december

Pastrami fra Slagter Holmberg
med karamelliserede perleløg og creme med grovkornet sennep.

Grillet kalv
med tomatchutney og mikrogrønt.

Sprængt gris
med avocado-ranch dip og sprøde urter.

Letsaltet og bagt torskeryg
med salat af couscous og kold sauce baseret på friske krydderurter.

Kylling tilberedt sous vide 
med Cæsardressing og blomkålsris vendt med tomat-vinaigrette.

Tigerrejer marineret med bl.a. lime
med sprød salat af fennikel og soja-sesam creme.

Porregratin
med chorizo og rød pebersalsa.

Kong Bars – Dansk økologisk ost fra Naturmælk
med grøn tomatmarmelade.

Fransk Gourmetkage
Vælg mellem flere varianter.

Dejligt nybagt brød
Vælg mellem vores skønne forskellige nybagte brød i butikken. 

Varm ret:
Burned ends
med hvid Alabama BBQ dip.

 

Tapas fra FANDANKO i Aalborg | Det skal du vide ...

Vi anretter gerne din tapas på pæne fade, hvis du har bestilt til minimum 10 personer.


Pssttt ...
Det er ikke sikkert, at billederne her viser præcist den tapas, du bestiller. Men vi lover dig, at dine tapasretter altid er flotte og lækre.
Vi gør os altid umage med at lave de mest lækre tapas-retter - også for øjet.'

Det med småt:
Din tapas er anrettet i eksklusive portionsbakker, der er nemme at håndtere.

Din tapas er anrettet i eksklusive portionsbakker, der er nemme at håndtere.
Ved minimum 10 kuverter, anretter vi gerne på pæne fade/skåle til dig.

Udlånt returemballage; fade, skåle og termokasser skal returneres til FANDANKO på Gl. Gugvej i Aalborg inden for tre dage.
Du kan læse om betingelser for udlånt materiale i vores handelsbetingelser, som du også accepterer ved dit køb.
Afsnit: Vedr. returemballage


Det er ikke sikkert, at billedet viser den aktuelle tapasmenu, men vi lover, at den er lige så lækker som den på billedet.

Har du ændringer til din bestilling?
Vi har brug for dine ændringer senest kl. 13.00 samme dag.

Lækkerier til din luksus tapas ...

260,00 DKK