



Juletapas Luksus med skønne juleinspirerede retter
5. november - 23. december 2025Hvordan skal vi anrette: *
Juletapas Luksus
10 skønne juletapas-retter
8 kolde tapas-retter, 1 varm tapas-ret og 1 dessert
Kolde tapas-retter:
Store håndpillede rejer med karsedip og citron perler.
Koldrøget laks med avocadocreme, sort sesam og Mitzuna.
FANDANKOs Jule-roastbeef med hjemmelavede pickles, frisk peberrod og kapersbær.
Terrin af confiteret gris med syltede skalotteløg, sennepsfrø, estragon-mayo og mikrogrønt.
Rosa-stegt andebryst med søde kartofler og granatæble.
Juleinspireret pølse fra Slagteren i Gistrup med aioli vendt med grov sennep og krydret æblerelish.
Tørsaltet og bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede med portvinsbagte rødbeder, trøffelcreme og saltede mandler.
Luksus hønsesalat med bl.a. sprød italiensk bacon og cornichons.
Nybagt brød
Varm tapas-ret - klar til opvarmning i egen ovn:
Sprød Vol-au-vent med ragout af braiseret kalveskank og svampe.
Jule-dessert:
Risalamande med hvid chokolade og kirsebærsauce.
Det med småt…
FANDANKOs julemenuer skal forudbestilles. Tilkøbsretterne kan kun købes ved samtidigt køb af tapas-menuerne.
Din juletaps anrettes i eksklusive portionsbakker. Er I 10 personer eller flere, kan vi anrette din mad på fade, der skal returneres til FANDANKO.
Vi har gjort varm-selv-retter klar, så det er nemt for dig at varme dem op i egen ovn. Har du ikke selv mulighed for det, gør vi det gerne.
Det er ikke sikkert, at billedet viser retterne helt præcist, men vi lover, at din tapas er både flot og lækker.
FANDANKOs julemenuer tilbudes i perioden 5.11. - 23.12.2025