

Boeuf Bourguignon | Varm-selv-ret
Lækker fransk simre-retHvordan vil du have din ret *
Boeuf Bourguignon
Klassisk fransk simre-ret, når det er allerbedst.
Denne varm-selv ret fra FANDANKOs køkken er en smagfuld vinterret med en intens smag af rødvin.
Boeuf Bourguignon | Varm-selv-ret
Boeuf Bourguignon som takeaway | Gryderetten har langtidskogt og simret i FANDANKOs køkken i minimum 6 timer – for at fremhæve den skønne smag af blandt andet løg, bacon, oksekød og selvfølgelig rødvin.
Du får kogte kartofler med til denne skønne simre-ret, som er ekstra lækker her i de kolde måneder.
Er du ekstra sulten
Retten vejer minimum 500 gram. Er du ekstra sulten eller bare har lyst til at supplere retten med lidt frisk grønt, kan du tilkøbe en skøn vegetarisk salat og nybagt brød.
Opvarmning af din varm-selv-ret
Varm-selv-retten er klar til at varme i din egen ovn, men vi gør det selvfølgelig også gerne for dig (ca. 30 minutter)