Juletapas Luksus med skønne juleinspirerede retter
5. november - 23. december 2024Juletapas Luksus
Kan kun bestilles til levering eller afhentning i perioden 5.11. - 23.12.2024
10 skønne juletapas-retter
8 kolde tapas-retter, 1 varm tapas-ret og 1 dessert
Kolde tapas-retter:
Koldrøget laks med gulerods panna cotta og urte-salat.
Store håndpillede rejer med karse-dip og citronperler.
Confiteret og presset gris med æblerelish og ærteskud.
Rosa-stegt oksefilet med juleinspirerede pickles, frisk peberrod og kapersbær.
Sprængt andebryst med fennikelsalat og sød kartoffelpure.
Juleinspireret pølse fra Slagteren i Gistrup med salat af grønkål og granatæble og lækker vinaigrette.
Tørsaltet og bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede med bagte persillerødder, trøffelcreme og urtestøv.
Hjemmelavet hønsesalat med sprød italiensk bacon, stegte svampe og cornichons.
Nybagt brød
Lun tapas-ret - klar til opvarmning i egen ovn:
Sprød Vol-au-vent med ragout af braiseret kalveskank og svampe.
Jule-dessert:
Risalamande med hvid chokolade og kirsebærsauce.
Det med småt…
FANDANKOs julemenuer skal forudbestilles. Tilkøbsretterne kan kun købes ved samtidigt køb af tapas-menuerne.
Din juletaps anrettes i eksklusive portionsbakker. Er I 10 personer eller flere, kan vi anrette din mad på fade, der skal returneres til FANDANKO.
Vi har gjort de lune retter klar, så det er nemt for dig at varme dem op i egen ovn. Har du ikke selv mulighed for det, gør vi det gerne.
FANDANKOs julemenuer tilbudes i perioden 5.11. - 23.12.2024